Sve aktivnosti koje se odnose na gume, felne i gusenice

Sve aktivnosti koje se odnose na gume, felne i gusenice

IHT je jedinstven na tržištu Srbije, kao kompanija koja je u oblasti guma uskospecijalizovana za gume za tzv. „specijalna vozila“, tj. viljuškare i radne mašine. Sa iskustvom od preko 15 godina i odličnim poznavanjem mašina, uslova za rad, podloge i sl. uspeli smo da rešavamo probleme ne samo korisnicima, već i kolegama iz branše i time se izborili za imidž kompanije koja je nabolji poznavalac ovakvog tipa guma, felni ili gusenica.

01. Prilikom montiranja punih guma na 160-tonskoj presi, važno je poštovanje procedura i iskustvo u radu. Ukoliko se preskoči neki korak ili se ne poštuju procedure, može da dođe do ozbiljnih povreda u radu i trajnog oštećenja gume, felne ili prstenova. Ukoliko se nestručno montira, može da dođe do iskakanja prstenova sa felne prilikom rada viljuškara, što je izuzetno opasno. Glavna prednost našeg servisaje kvalitetno obavljen posao, bez rizika za klijenta, brzo i po konkurentnoj ceni. Ukoliko najavite termin dostave guma, ova usluga će biti obaveljena u najkraćem roku, istog dana.

02. Mobilna presa pruža maksimalan komfor za korisnika, sistem KLJUČ U RUKE. Glavni benefit za korisnika je da je viljuškar minimalno kratko van rada, dok serviseri na njemu menjaju gume. Za kompanije gde se posao obavlja sa visokim intenzitetom rada u više smena, očuvanje visoke produktivnosti je neophodno. Presa se nalazi na prikolici i važno je da ima pristup trofaznoj utičnici sa odgovarajućim priključkom. Komforno, brzo i efikasno.

03. Montažu i demontažu građevinskih guma na mašini za montiranje guma do 56“veličine, možemo da obavimo izuzetno brzo i efikasno po konkurentnim cenama.

04. PUNJENJE GUMA je specijalnost IHT koja nas izdvaja od ostalih. U zavisnosti od nivoa zaštite koji klijent želi, možemo da ponudimo dve vrste: HERMESFIL i POLIURETAN. HERMESFIL je lakši vid zaštite za povrede guma do 10mm širinesa jednostavnim postupkom punjenja i po konkurentnoj ceni. Ova zaštita omogućava visok komfor za korisnika u smislu nepromenjenih performansi gume u radu idozvoljava uobičajenu brzinu kretanja. Punjenje HERMESFILOM se obavlja istog dana u našim servisima u Zemunu i Novom Sadu. POLIURETAN omogućava 100% zaštitu od bušenja i probijanja pneumatika i samim tim veću produktivnost i komfor u radu. Takođe produžava vek trajanja gume. Postupak punjenja je složeniji i traje 5 do 7 dana. Neophodno je da se dostave gume sa felnama u magacin u Zemunu. Pročitajte detaljnije »

05. Narezivanje šara je pametan način da se produži vek trajanja pune gume. Zahvaljujući 16-godišnjem iskustvu u radu sa punim gumama i odličnom poznavanju strukture punih guma, nudimo i ovu uslugu, prvenstveno za naše gume, tj. gume gde je ispoštovana procedura u proizvodnji troslojne konstrukcije gume, tako da ima dovoljno mesa za narezivanje šare.

06. U mogućnosti smo da obavljamo i dostavu u dogovoru sa našim partnerima.