Misija IHT je da svakom kupcu obezbedi vrhunski

Asortiman

Kvalitet

Servis

Inter Hermes Trade

Pre svega prepoznatljiv na tržištu kao jedinstvena firma u Srbiji koja u fokusu ima specijalne gume, namenjene industriji i građevini. Naš prodajni tim redovno posećuje klijente na terenu, uvažavajući njihove potrebe za radom mašina po smenama, vrsti podloge i uslovima rada, kontroliše potrošnju guma i daje preporuku za najekonomičnijim rešenjima iz palete proizvoda.

Čime se bavimo - InterHermes Trade
Čime se bavimo - InterHermes Trade
Čime se bavimo - InterHermes Trade
Čime se bavimo - InterHermes Trade

Čime se bavimo

Nakon više od 15 godina iskustva u rešavanju problema i isporuci specijalnih guma klijentima, možemo sebe da predstavimo kao tim konsultanata sa velikim tehničkim znanjem, najkompletnijim lagerom guma za rad u 1, 2 ili 3 smene i ekspresnim servisom spremnim da istog dana izvrši zamenu ili popravku guma na terenu. Svim našim kupcima pružamo uslugu montaže i demontaže punih i pneumatskih guma za viljuškare na Solidealovoj 160-tonskoj hidrauličnoj presi. Kod kupaca koji rade u izuzetno teškim uslovima rada nudimo mogućnost punjenja guma poliuretanom.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je princip najnižih operativnih troškova, poznatiji kao LOCS (lowest operation cost solution), ono što izdvaja proizvode Camoplast Solideal u odnosu na konkurenciju. Ovaj princip je zaživeo kao dominantan ne samo u Evropi, već i u Americi, Australiji, Japanu i mnogim tržištima gde postoji svest o upotrebi guma i gusenica sa najnižim troškovima po radnom satu. Kompanije koje se odgovorno ponašaju prema troškovima i vode evidenciju o potrošnji guma, lako mogu da zaključe koji su proizvodi najisplativiji za njih i kolika je ušteda. Činjenica da radimo sa najboljim kompanijama u zemlji je naša najbolja preporuka.

Naša istorija

1992
Solideal - InterHermes Trade

Osnovana Kompanija INTER HERMES TRADE DOO
u Beogradu kao porodična firma porodice Ristovski. Od početka poslovanja,
osnovna delatnost kompanije je trgovina, koja obuhvata poslovne aktivnosti
uvoza, izvoza, veleprodaje i servisa Delatnost: distribucija sirovina za hemijsku industriju i čelika.
Preduzeće je ostvarilo uspešnu saradnju sa brojnim domaćim i stranim
kompanijama, kako u regionu, tako i u Evropi u poslovima uvoza i izvoza.

2004
Solideal - InterHermes Trade

INTER HERMES TRADE je od 2004. godine predstavnik i ovlašćeni distributer
za tržište Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije proizvoda kompanije CAMOPLAST SOLIDEAL danas Camso (Michelin), koja važi za svetskog lidera u proizvodnji:
guma za viljuškare, građevinsku mehanizaciju, gumenih gusenica i svih tipova felni.

2007
Haulotte - InterHermes Trade

Pored prodaje guma, od 2007. godine smo ovlašćeni distributer i serviser samohodnih platformi za rad na visini, evropskog lidera, francuskog proizvođača HAULOTTE, za teritoriju Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije. Paleta proizvoda obuhvata sve samohodne platforme Z tipa, makazaste, zglobne, teleskopske, vertikalne, kao i vučene platforme za rad na visini od 6 do 43 metra. Partnerstvo kompanija Haulotte i Camoplast Solideal ogleda se u tome, što se Solideal gume nalaze i u prvoj ugradnji svih Haulotte platformi. HAULOTTE mašine zahvaljujući prvoklasnom kvalitetu izrade, savremenim i jednostavnim tehnološkim rešenjima obezbeđuju sigurnost i bezbednost rukovaoca. Time što skraćuju vreme rada, štede novac kompaniji, dok u poslu rukovaoci imaju veći komfor.

2018
Asafe Sacria - InterHermes Trade Asafe Sacria - InterHermes Trade Haulotte - InterHermes Trade

Kako bismo zaokružili kompletnu sliku pouzdanog partnera u industriji, kao
dopunu postojećeg asortimana, od 2015. do 2018. smo ponudu proširili
zastupništvom firmi Magnum, A-SAFE i Sacria tako da u našem asortimanu sada imamo i kvalitetne ručne paletare, zaštitne barijere
kao i mašine za baliranje otpada. Takođe, naš asortiman guma smo proširili tako što smo postali
zastupnici firme za proizvodnju OTR guma - Magna Tyres.

2020
Solideal - InterHermes Trade

Sa preko 25 godina iskustva, IHT je lider na tržištu
specijalnih guma i mašina, pre svega pouzdan partner, prepoznatljiv po pružanju usluge
vrhunskog kvaliteta i isporuke proizvoda
prilagođenih potrebama kupca.

Istorija InterHermes Trade

Naša misija

...je da svakom kupcu isporučimo vrhunski kvalitet i vrednost, a da pri tom vodimo računa i o optimizaciji troškova klijenata.

Naša vizija

...je da na najbolji mogući način nastavimo da isporučujemo kvalitet svojim kupcima, čime sebi obezbeđujemo lidersku poziciju na tržištu kao partnerska firma na koju može da se računa u svakom trenutku, jer je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu!

Zahvaljujućiu kvalitetu i dugovečnosti proizvoda koje isporučujemo,
moto kojim se rukovodimo je da

NAŠI PROIZVODI ŠTEDE NOVAC NAŠIM KUPCIMA!