Misija IHT je da svakom kupcu obezbedi vrhunski kvalitet. servis. asortiman.

INTER HERMES TRADE je danas, pre svega prepoznatljiv na tržištu kao jedinstvena firma u Srbiji koja u fokusu ima specijalne gume, namenjene industriji i građevini. Naš prodajni tim redovno posećuje klijente na terenu, uvažavajući njihove potrebe za radom mašina po smenama, vrsti podloge i uslovima rada, kontroliše potrošnju guma i daje preporuku za najekonomičnijim rešenjima iz palete proizvoda.


Čime se bavimo

Nakon više od 10 godina iskustva u rešavanju problema i isporuci specijalnih guma klijentima, možemo sebe da predstavimo kao tim konsultanata sa velikim tehničkim znanjem, najkompletnijim lagerom guma za rad u 1, 2 ili 3 smene i ekspresnim servisom spremnim da istog dana izvrši zamenu ili popravku guma na terenu. Svim našim kupcima pružamo uslugu montaže i demontaže punih i pneumatskih guma za viljuškare na Solidealovoj 160-tonskoj hidrauličnoj presi. Kod kupaca koji rade u izuzetno teškim uslovima rada nudimo mogućnost punjenja guma poliuretanom.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je princip najnižih operativnih troškova, poznatiji kao LOCS (lowest operation cost solution), ono što izdvaja proizvode Camoplast Solideal u odnosu na konkurenciju. Ovaj princip je zaživeo kao dominantan ne samo u Evropi, već i u Americi, Australiji, Japanu i mnogim tržištima gde postoji svest o upotrebi guma i gusenica sa najnižim troškovima po radnom satu. Kompanije koje se odgovorno ponašaju prema troškovima i vode evidenciju o potrošnji guma, lako mogu da zaključe koji su proizvodi najisplativiji za njih i kolika je ušteda. Činjenica da radimo sa najboljim kompanijama u zemlji je naša najbolja preporuka.


Naš ISTORIJAT

Naša misija je da svakom kupcu isporučimo vrhunski kvalitet i vrednost, a da pri tom vodimo računa i o optimizaciji troškova klijenata.

Naša vizija je da na najbolji mogući način nastavimo da isporučujemo kvalitet svojim kupcima, čime sebi obezbeđujemo lidersku poziciju na tržištu kao partnerska firma na koju može da se računa u svakom trenutku, jer je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu!

Zahvaljujućiu kvalitetu i dugovečnosti proizvoda koje isporučujemo, moto kojim se rukovodimo je da

NAŠI PROIZVODI ŠTEDE NOVAC NAŠIM KUPCIMA!